BTT FLORIDA ENDURANCE SERIES

BEATA WRONSKA VA GUANYAR EL 1er ESDEVENIMENT DE LA SÈRIE MTB FLORIDA ENDURANCE

Unes paraules de Beata:
Florida Endurance Series - El Lagarto a Lakeland. 6 hores en solitari femení - 1r classificat. 10 voltes senceres i 72 milles de conducció van ser el final perfecte per a una setmana d'entrenament sòlida. El temps era ideal, el cel blau, l'aire fresc i tots els corredors eren genials. M'han encantat tots els complements que he rebut avui dels companys, el meu preferit és "You are a little rocket"! 🚀 En Pax i jo ens ho vam passar molt bé amb els amics. Cap de setmana fabulós! Estava content de poder representar bé la meva botiga de bicicletes @ridersonlybikes sempre super solidària , així com la meva @zerounobikes Equip @zerounoracing . I, per descomptat, totes les persones i marques increïbles que havien estat al meu costat durant molts anys. Gràcies a tots i ens veiem molt aviat de nou! També vaig tenir l'oportunitat de provar i utilitzar els meus nous auriculars per a les curses de @aftershokz i van sonar molt bé i van mantenir les orelles lliures i van durar 6 hores senceres sense cap problema.
#Zerounobikes #Zerounoracing #Espacial #Composició Espacial #Ridersonlybikes #Kafitt 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published