MTB UCI ANDES EPIC

El 3 de juny Mònica Calderón va guanyar la Marató internacional UCI-ANDES EPIC MTB a Colòmbia. Aquí teniu una breu descripció de la cursa de la seva mà:

La Andes Epic ha estat sense lloc a una duda una de las Maratón que més em He gaudit en aquest segon any. Fueron 3 días de carrera, el primer día me esperaban 110kms con 3.200 de ascenso acumulado, en teoría la etapa extensa y difícil, la etapa reina de la AE!!!! Ja vaig preparar per tot allò que se viniera, en mi ment sol estava “sufrir” el major possible físicament en aquests dies per a arribar en bona forma de carrera a la HERO (Italia) . Y així va ser, encara que ja tenia una diferència amb les altres noies des de la sortida traté de mantenir el meu pas de carrera fins al final. Desafortunadament en el km 20 en un descens va passar sobre una roca que m'alcanzó a romper la llanta, sense desesperarme sota un tractament de posar-se un neumàtic, sabia que algun moment passarien les altres noies, per ajudar-me a resoldre aquest problema més ràpid. de lo pensat. Em subo en la bici i tracte de prendre novament el meu ritme de carrera encara que els descensos cap a més despacio per temor a dañar de nou la llanta. En el km 80 y después de subir y subir me estaba ahí acabando la energía, me tomo dos geles y trato de mantenerme concentrada para terminar los ultimos kms, se me hizo eterna la etapa pero acabada con la bici completa y con 12 min de diferencia. amb la segona....

el segon dia seria igual o més difícil físicament, només eren 72kms, però el cansancio i el ardor en les piernas estuvo present des del primer km, sufrí molt en aquesta etapa, aunq em la tomé amb calma i sol fins a faltar 15kms per arribar a meta em respondieron les piernas

El tercer dia , increïblement sentí que les piernas rodaven com si no hubiera un mañana!!! Va fer una etapa molt ràpida, amb menys desnivell, però el meu màxim de principi a fin.... va ser una carrera topogràficament exigent, i un resultat que vaig sumar a la meva experiència.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published