CAMPIONAT NACIONAL XCM BTT USA

12 de maig de 2019. L'excampiona nacional del 2018 Beata Wronska va lluitar al fang del parc de Palo Duro en una carrera intensa.
Aquí teniu la seva declaració:

Defensar la placa del meu Campió va ser més complicat del que es podria demanar. Holeshot era meu, però no vaig arribar on volia ser fins a la milla 10, quan estava segur que estava al capdavant, però un pilot ja tenia un minut per davant. Vam fregar i em van endur. Estava a la persecució, concentrat, però a la milla 20, em van colpejar fort a terra en una cantonada fangosa, vaig volar cap a cactus desagradables i vaig haver de buscar eines per arreglar la meva bicicleta. Això em va posar al final de la primera volta en el quart lloc ia 3 minuts enrere del lideratge i només 30 segons del 3r. Estava emocionat per la segona volta, però en un instant la meva cadena va començar a caure, a quedar-se bloquejada, i estava caient a les pujades i em va fer caure. Vaig tornar a caure en un cactus, els meus genolls em sagnaven, vaig haver de treure una espiga massiva de la mà que també sagnava i el descarrilament es va doblegar. Estava molest i molt decebut veure que tothom passava per mi. Ho vaig seguir intentant i es va repetir. Vaig navegar cap al Comanche Trail. Em vaig quedar allà intentant prendre una decisió mirant les fletxes blanques a terra que apuntaven en la direcció oposada. 1 anar a la carretera i renunciar a la cursa, 2 anar a la secció més tècnica de la cursa amb les pujades més contundents sense marxes i amb una bicicleta que no funciona. Vaig començar a baixar cap a la carretera però em vaig aturar i em vaig girar, no era jo, era massa fàcil marxar. Vaig girar la meva bicicleta cap amunt fins a les que serien unes 3 hores llargues fent el que calgués per arribar a la meta. Pujar amb 4 marxes més alt que hauria o podia, cremant-me les cames, corrent el que havia de fer. Va ser difícil no córrer més, ja que tot el camp passava. Ho vaig acceptar finalment i vaig estar en pau i vaig apreciar el moment i la bellesa que hi havia al voltant. Hi havia una noia al costat plorant i no volia continuar, em vaig aturar i li vaig explicar la meva història i contratemps i es va animar, es va eixugar les llàgrimes i va començar a marxar. Em vaig aturar probablement 30 vegades. Ahir 79 persones no van acabar la cursa o no es van presentar per les condicions. Va ser un dia dur...

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published