CAMPIONAT ESTATAL DE BTT DE FLORIDA

BEATA WRONSKA VA GUANYAR LA CURSA.

Unes paraules de Beata:
Final del campionat estatal de Florida a Santos, Ocala - 1r lloc final. Temps fabulós, curs tècnic molt divertit i molts bons moments abans de muntar i de cursar. Avui he tingut la sort de la meva dona i he estat molt content amb la meva elecció de bicicleta. La meva @zerounobikes Zora va ser perfecta per a aquest curs ple d'arrels relliscoses infinites, roques, jardins de roques i algunes pujades tècniques i punyents. Vaig poder posar tota la meva alegria de pilotar i concentrar-me en el moment, vaig tenir una conducció increïblement neta i, per tant, vaig mantenir els pneumàtics abatuts i sense mecànics durant tot. Tots eren un esport fantàstic! Em va encantar els ànims, tots els ànims i l'amabilitat. Gràcies per un gran dia a les pistes! També gràcies pel suport inacabable de @ridersonlybikes i @zerounoracing , així com de tots els que sempre m'estan donant l'esquena, inclòs el meu Pax!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published