MOLETA DE GRAVA FLORIDA

GRAVEL GRINDER FLORIDA
BEATA WRONSKA VA GUANYAR EL GRAVEL GRINDER FLORIDA 2020

Unes paraules de Beata:
Gravel Grinder - 1r lloc 60 milles. Una manera fantàstica i divertida de començar l'any amb alguna cosa diferent. La meva segona cursa de grava i la primera amb una bicicleta de grava. Moltes gràcies @jenkraatz per prestar-me la teva bicicleta! Em preocupava que seria com un peix fora de l'aigua i no al meu entorn, però tot va funcionar. Vaig anar aprenent mentre anava. Vam tenir el dia més bonic. L'inici va ser intens i em va costar un esforç per quedar-me primer amb el grup i després 8,5 milles per aconseguir la meva escapada. A partir d'aquí, es va tractar de mantenir el gas i treballar amb el meu fantàstic grup de nois. Gairebé no vaig menjar res i em vaig quedar sense aigua quan faltaven 10 milles. No em va impedir tornar el favor i fer molta feina i cremar-me per mantenir el meu grup motivat, ràpid i acabar sense deixar-me atrapar pels grups enrere. Va ser un treball dur però divertit. Ho vaig fer millor del que esperava en una classe bastant gran. Dia fantàstic!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published