BALLEM BOYETTE BTT

19 de maig de 2019. Beata Wronska acaba 2a al MTB XCM Balm Boyette Park de Florida.
Aquí teniu la seva declaració:

30 milles a Balm Boyette avui 2n classificat. Sé que tothom esperava de mi 60 milles més, però això seria massa tenint en compte que encara em sentia malalt de Texas i tossia una tempesta. Fins i tot 30 milles amb aquesta calor van ser un repte i em vaig adonar ràpidament que avui no puc empènyer massa encara que ho intenti. No obstant això, em va emocionar que poguéssim córrer aquí per primera vegada i tot i que el millor seria deixar-ho fora, però els que em coneixen són conscients que no és el meu! 😏 Prefereixo sortir i divertir-me encara que no sigui al 100%... I quins senders tan xulos que teníem, un terreny com una muntanya russa i fins i tot Ridgeline súper impressionant! Gran participació de les dones i estic molt contenta! A més, tothom va ser molt solidari i amable! No puc agrair prou a dos cavallers que m'han esperat per entrar primer a la pista única, fins i tot després d'haver fet un gir equivocat després de passar-los i haver hagut de retrocedir ràpidament. Sou genials! Vaig passar un cap de setmana fantàstic amb la meva Pax que també va poder gaudir del curs! Ara només espero recuperar les meves forces molt aviat. Va ser genial veure'ls a tothom i enhorabona a les dones que van muntar amb força!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published