BTT MARATHON FOOL'S GOLD RACE

16 de setembre de 2019. Beata Wronska acaba 2a a la FOOL'S GOLD RACE.

Aquí teniu la seva declaració:

Fool's Gold Race 2019 als llibres - 2n lloc final. 5:40 hores, 7 mil metres d'escalada, 65 milles! Un d'aquells esdeveniments que m'agrada molt. Em va encantar perseguir la super forta Jen que va defensar el seu títol des de fa un parell d'anys. Llàstima que no vaig poder defensar la meva de l'any passat, però vaig gaudir de l'intent. Vaig caure literalment després de creuar la meta. Sens dubte, el dia va ser especialment desafiant amb tots els factors que han tingut lloc aquest dia. Nova incorporació de quilometratge addicional, algun camí nou força accidentat, 1 quilòmetre addicional d'escalada, carreteres de grava suaus, seques i acabades de rascler amb només roques en moviment soltes i poca tracció. A sobre feia molta calor i humit. I tots sabem que cada dia és un dia diferent i cada vegada tenim condicions de carrera completament diferents. Va ser una cursa molt dura, un dia llarg, molt llarg al selló. No obstant això, estic content, ja que amb unes condicions que no eren favorables, encara vaig gestionar tants PR i això és molt bo. Em van encantar els aspectes tècnics i la dificultat de pujar i baixar de la muntanya de bous i hi vaig fer molts punts. La meva Pax estava ocupada perseguint-me i fent-me voluntari alhora. Tots dos vam tenir un dia molt ocupat. Gràcies a tots per tots els amables desitjos i em va agradar veure tantes cares conegudes. Bon dia a la bici!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published