CAMPIONAT DEL MÓN UCI MTB XCC MASTER

31 d'agost de 2019. Beata Wronska acaba 4a al Campionat del Món de MTB XCC UCI a Mont Saint Anne, Quebec, Canadà.

Aquí teniu la seva declaració:
Els Campionats del Món de Màsters a Mont Saint Anne, Canadà, es van completar oficialment: el quart lloc del meu grup em va donar el sisè lloc de totes les dones mestres. No volia parlar-ne abans, però tenia una classe molt amuntegada. Entre tres dones italianes poderoses amb les que vaig lluitar hi ha molts títols. Un d'ells és el meu amic @lorenazocca que és 8X Campió Nacional d'Itàlia i 2 anys enrere Campió del Món i 3X Campió d'Europa. Els altres dos pilots són l'actual campió d'Europa i l'altre l'actual campió italià de XC i Marató. Ahir no em vaig sentir bé, però avui he rodat molt fort. 5 voltes senceres vaig estar lluitant amb la meva amiga Lorena pel bronze durant tota la cursa. Vam esprintar roda a roda fins al primer tram tècnic. Llavors em vaig quedar a prop variant entre 10 i 30 segons enrere durant la major part de la cursa. Vaig estar molt content amb la meva actuació, però vaig acabar tenint dos accidents importants. Un a la segona volta quan vaig sobrevolar després de netejar un jardí de roques fins a una rasa i quan em vaig aixecar vaig tenir un altre pilot que em va anar a tota velocitat i em va fer caure de nou a terra i ella i la seva bicicleta van aterrar sobre mi. D'alguna manera, tots dos i les bicicletes anàvem bé. Segon accident a la quarta volta quan els nois van entrar a la barreja i em van treure a la zona d'alimentació amb un noi que em va colpejar la barra i va volar fort a la grava raspant-me tot l'avantbraç i el maluc. Aleshores estava a 10 segons del 3r i encara estava córrer molt malament. Tot em va costar un minut que tornava del 3r a la meta. El curs va ser fantàstic i tècnic i estic content de com ho vaig gestionar. No obstant això, hi havia massa pilots a la pista al mateix temps i també classes masculines que van afectar la nostra carrera. També començava a la 3a fila amb dos grups més joves per davant, tot i que em van convocar 2n de la meva classe i hauria d'estar a la primera fila. Vaig tenir una bona quantitat de passada per fer des del principi. Segur que és una experiència, però estic orgullós de mi mateix i tot i que almenys hauria pujat al podi en qualsevol altra classe que no sigui la meva, el sisè a la general del món no és tan dolent. Gràcies a tots pel suport i amor!

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published